Department of Education East Perth Ground Floor Atrium

The Central Atrium at the Department of Education’s Headquarters in East Perth, is a space for its people to meet, connect and provides a wellness retreat away from the workplace. It’s also an opportunity to try and attract young dynamic talent to the department by creating an environment which reflects Education’s aspirations.

“MKDC created flexible and engaging spaces with minimal fixed elements, allowing the space to adapt and evolve as required, with seamless integration of technology to ensure its future readiness.”

Pavilions were carefully considered in the layout design to allow for more focused meeting spaces away from the larger main volume of the Atrium, enabling groups of varying sizes to work and meet in a multitude of different settings and levels of technology.

Back